interview omnia

 

Interview Restaurant Omnia 

 

We hebben een interview gedaan met Anna. Zij is de eigenaresse van Omnia 

 

Wat voor opleiding heeft U gedaan?  

Ik heb een de opleiding Economie gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.  

Wat voor banen heeft U allemaal gehad? 

Ik heb altijd in de horeca gewerkt. Ik ben begonnen in kleinere restaurants. Hierna heb ik een lunchroom/ijssalon geopend. Uiteindelijk wouden we uitbreiden, en hebben we Omnia geopend. Het leukste vond ik het werk in de ijssalon, omdat Omnia nog maar net geopend is.  

Heeft U ook bijscholing gehad om Omnia te mogen openen? 

Ja, een cursus sociale hygiëne.  

Wat is uw functie in Wereldrestaurant Omnia? 

Alles. Ik manage het restaurant, ik stuur de mensen aan, ik doe de administratie en ik werk mee waar het nodig is.  

Wat zijn de pros en cons van het werk? 

Het leuke vind ik dat het mij veel voldoening geeft om te zien hoe goed het restaurant loopt. Het minder leuke is dat het hard werken is, en het zijn ontzettend lange dagen.  

Wat zijn de eisen om een restaurant te mogen openen? 

De brandweer moet het gebouw gecontroleerd hebben. Er moet voor gezorgd worden dat er genoeg nooduitgangen zijn. De gemeente moet goedkeuring geven en er moet een bhv cursus zijn gegeven.  

Wat is de doelgroep van uw restaurant? 

Eigenlijk is onze doelgroep heel breed. Er komen ouderen, gezinnen, jongeren en zakenrelaties. Wij verkopen alles, en iedereen wil eten. 

Invulling van de 6 p’s: 

Promotie :  Wij promoten ons bedrijf via socialmedia 

Personeel : Wij hebben ongeveer 50 mensen in dienst. Wij leiden ze op en werken ze in.  

Prijs :  Je kunt hier onbeperkt eten voor een redelijke prijs. Prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed.  

Plaats :  Deze locatie kwam vrij. We zijn er gaan kijken en het beviel wel. Het is midden in het centrum, en er zijn veel parkeerplaatsen beschikbaar.  

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb